Familjescouting

Familjescouting -7 år

Börja på ett lekfullt sätt med grunderna inom scouting.

Familjescouting är ett sätt att möta nya kompisar och uppleva äventyr. Genom Familjescouting får barn under åtta år tillsammans med en eller flera vuxna på ett roligt och lekfullt sätt möta scouting.

Barn och vuxen deltar tillsammans i verksamheten och aktiviteterna som de får vara med på passar både stor och liten. Den som deltar tillsammans med barnet kan vara en förälder, en mor- eller farförälder, släkting, vän till familjen eller en annan person som barnet känner sig tryggt med och har i sin närhet på något sätt.

Programmet är omväxlande där lekar blandas med aktiviteter som friluftsliv, naturkännedom och pyssel.

Vi vistas utomhus en hel del på våra träffar och klär oss därför efter vädret – varma kläder och ordentligt på fötterna!

Träffarna är på söndagar var tredje/fjärde vecka.

Familjescouting -7 år

Ledare på avdelningen Familjescouting