Bli scout i Bollnäs Scoutkår!

Foto: Magnus Fröderberg

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är.

Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

Se avdelningar och vilka tider vi träffas här!

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är f.n. 376 kr (652 kr/familj) per termin och fakturan skickas från riksorganisationen Scouterna.

Det ingår en kollektiv olycksfallsförsäkring samt tidningen Scout som utkommer 4 ggr/år.

Prova på gratis

Du får prova på tre scoutmöten gratis innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta eller inte. Så snart du har bestämt dig för att det känns rätt, eller senast före den fjärde träffen, behöver du (eller din vårdnadshavare om du är under 18 år) fylla i registreringsformuläret nedan för att kunna fortsätta dina spännande aktiviteter med Scouterna.