Bli scout i Bollnäs Scoutkår!

Foto: Magnus Fröderberg

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är.

Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

Prova på

Vill du testa först? Självklart! Kom bara ner på ett av våra ordinarie möten på Scoutgården och prova på.

Se vilken avdelning du skall gå på och vilka tider vi träffas

Medlemsavgift

När du/ert barn har deltagit på fler än tre scoutmöten kommer ni att få en faktura på terminsavgift hemskickad. Medlemsavgiften är 375:- per termin, max 650 :- per familj. Denna skall betalas för att du/ert barn skall bli försäkrad och kunna fortsätta sina spännande aktiviteter med scouterna.

OBS: Om du/ert barn inte vill delta i våra aktiviteter längre, måste du/ni meddela detta till kåren eller ansvarig ledare. Annars kommer du/ni fortsätta att få faktura på medlemsavgift.

Bli medlem

För att bli medlem i vår Bollnäs Scoutkår skriver du ut blanketterna nedan, fyller i och lämnar in på ett avdelningsmöte. Det finns även färdiga blanketter på Scoutgården som du kan få med dig hem att fylla i.

Intresseanmälan

Du kan även göra en intresseanmälan, som skickas direkt till vårt medlemsregister, så hör vi av oss inom kort.